Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Vaskemiddel

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Soppec Multirengjøring Spray 600ml

  kr 92,50
  Denne universalrengjøringen er egnet for nesten alle overflater, og de fleste typer skitt. Fjerner bl.a. fett, nikotin, silikon og fingeravtrykk fra ulike overflater. Produktet er antistatisk og kan påføres alle glatte flater, som ikke er porøse. 12 stk. i kartong.

  Antibac Wipes pk A 50

  kr 191,25
  Wipes 101 Antibakteriell 50 kluter. Desinfiserende. Effektiv fjerning av bakterier og sopp • Virker rensende/desinfiserende og forfriskende • Inneholder Vitamin E og Aloe Vera • Mild mot hendene 101 ANTIBAC WIPES er laget i et lofritt og ekstra sterkt materiale. Klutene inneholder et desinfiserende middel som er skånsomt for hendene og likevel effektivt mot bakterier, sopp og virus. 101 ANTIBAKTERIELL WIPES anbefales brukt i renholds- og renovasjonsbransjen, næringsmiddelindustrien, VVS og ellers alle steder hvor god hygiene er viktig.

  M-tork Tørkerull Std.1 lag 1.6 Kg

  kr 157,50
  Antall lag: 1 Bredde: 205 mm Diameter: 190 mm

  Krystal Grønnsåpe 750 ml

  kr 101,25
  Anbefalt bruk: Vaskbare gulv Beholdertype: Flaske Kapasitet: 750 ml

  Lano Håndsåpe 300ml

  kr 80,00
  Lano er for liten og stor. Mild og kremet håndsåpes om passer for sensitiv hud. Mildt parfymert Fri for parabener, fargestoffer og allergener

  Renax / Zalo oppvaskmiddel 7,5 dl

  kr 75,00
  Markedets desidert nummer en til manuell oppvask. Et nøytralt og svært effektivt og drøyt håndoppvaskmiddel som er mild mot hendene.

  Grønnsåpe Bonzo 5 Ltr.

  kr 406,25
  Flytende, vegetabilsk grønnsåpe med behagelig duft Vegetabilsk grønnsåpe for daglig rengjøring av vegger og gulv Mild og naturlig vegetabilsk grønnsåpe med behagelig duft

  Jif Universal Rengjøring 0,5L

  kr 108,75
  Få all glansen uten noen striper med denne universalrengjøringssprayen fra Jif. Fjern bryet ved rengjøring med dette universalmidlet. Denne formelen sørger for rask tørking uten å gi streker, belegg eller rester. Spray den friskt duftende væsken på en hvilken som helst vindus-, speil- eller glassoverflate, og se at skitt, belegg og vannflekker forsvinner etter ett tørk. Den kraftige formelen er også fantastisk å bruke på andre harde overflater i hjemmet eller på kontoret. Armaturer i krom og rustfritt stål vil skinne blankt ved regelmessig bruk. Den har også luktnøytraliserende teknologi som ikke maskerer lukt, men samler og fjerner vond lukt fra luften, slik at rommene dufter friskt. Denne formelen er ideell for å dekke behovet for kraftige rengjøringsmidler av høy kvalitet til bruk i hoteller, restauranter, sykehus og andre kommersielle anlegg. Generell rengjøringsspray Fjerner raskt støv, fett og flekker Tørker raskt uten striper eller linjer Gir skinnende blanke overflater Allsidig løsning for glass, speil og overflater av krom eller rustfritt stål Luktnøytraliserende teknologi gir frisk luft under rengjøringen Duft: Frisk Farge: Blå Volum: 500 ml

  Soppec Graffitifjerner 500 ml

  kr 217,50
  Løsningen for nesten alle graffitiproblemer. Fjerner effektivt graffiti fra malte, lakkerte eller belagte materialer, Trespa, Plexiglas, polykarbonatplater, osv. uten å skade dem. Fungerer på alle typer overflater: dører, trafikkskilt, persienner, tog, buss og T-bane osv.

  Kcl Microvask 5ltr

  kr 371,25
  Vannbasert avfettingsmiddel, med fosfat, for engjøring av malte og lakkerte overflater, som bil, hjul og utstyr, smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generelt smuss, olje, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med høytrykk.

  White Spirite 1 ltr,

  kr 107,75
  For tynning av olje-/alkydmaling og rengjøring av malerverktøy. Fjerner også flekker av olje, stearin, maling, asfalt og skismøring etc.

  Microvask KCL 1 Ltr. Avfetting

  kr 110,50
  Vannbasert avfettingsmiddel, med fosfat, for engjøring av malte og lakkerte overflater, som bil, hjul og utstyr, smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generelt smuss, olje, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med høytrykk.

  Felgrens KCL 1 Liter m/ Trigger

  kr 160,00
  Flytende spesialrensemiddel for rengjøring av lettmetall- og stålfelger. Fjerner bremsestøv, olje, asfalt og veisalt. Fosforsyrebasert. Ferdig konsentrat, klart til bruk.

  Sitrusvask 1 ltr.

  kr 142,50
  Microemulsjon til tyngre rengjøringsoperasjoner for kjøretøy og maskiner, samt for tyngre industriell rengjøring, f.eks. smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generell smuss, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med vann.

  KCL Avløpsåpner 1 ltr.

  kr 113,75

  KCL Wipes Ultragrime 100 Pk

  kr 159,00
  Store, myke, effektive og svært elastiske rensekluter, 38x25cm. Fjerner raskt gjenstridig skitt og smuss, som olje, maling, fett, silikon og lim. Trygg å bruke på hender uten skrubb/slipe midler som gjør den veldig snill mot huden. Effektiv til rens/vask av verktøy og overflater. Dermatologisk testet. Alkoholfrie, antibakterielle, med aloe-ekstrakt og vitamin E. Miljøvennlig, resirkulerbar emballasje.

  Soppec Bremserens 500ml

  kr 85,00

  Rødsprit 1 Ltr

  kr 91,00
  AdTechLine® rødsprit, brensel til spritapparater og stormkjøkken. Brenner uten å sote. Kan også benyttes til rengjøring av vinduer og speil, samt flekkfjerning og avfetting.

  Spylervæske 4ltr.18gr.

  kr 100,75