Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Sirkelsag

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch FSN Styreskinne

  kr 685,00

  Makita Sirkelsag HS6601 165MM

  kr 2 087,50

  Bosch Røreverk GRW 18-2E 1800W

  kr 7 225,00
  Boschs kraftige 2-girs omrører Sterk 1 800 W-motor sørger for kraftig omrøring og hurtig blanding Ergonomisk håndtak for behagelig håndtering Utløser for variabelt turtall med låsefunksjon for enkel regulering GRW 18-2 E Professional er en kraftig nettdrevet 2-girs omrører. En sterk 1 800 W-motor sørger for effektiv omrøring med raske resultater. Det ergonomiske håndtaket gir behagelig håndtering. For enkel kontroll leveres omrøreren med utløser for variabelt turtall med låsefunksjon. Dette verktøyet er beregnet for omrøring av gips, betong og maling inntil 80 kg. Den kan brukes med ulike rørekurver inntil 160 mm i diameter. GRW 18-2 E Professional arbeider med tomgangshastighet på inntil 1 050 o/min.

  Bosch Røreverk GRW 12 E

  kr 5 196,25
  Boschs brukervennlige 1-girs omrører Ergonomisk håndtak for behagelig og enkel håndtering Sterk 1 200 W-motor sørger for kraftig omrøring og hurtig blanding Utløser for variabelt turtall med låsefunksjon for enkel regulering av blandehastighet GRW 12 E Professional er en brukervennlig nettdrevet 1-girs omrører. Det ergonomiske håndtaket gir behagelig og enkel håndtering. Den har en sterk 1 200 W-motor som sørger for effektiv omrøring med raske resultater. Den har også en utløser for variabelt turtall med låsefunksjon for enkel regulering av blandehastigheten. Dette verktøyet er beregnet for omrøring av gips og maling inntil 50 kg. Den kan brukes med ulike rørekurver inntil 140 mm i diameter. GRW 12 E Professional arbeider med tomgangshastighet på inntil 1 000 o/min.

  Bosch FSN Skjøtestykke

  kr 685,00

  Bosch Bordsag GTS 10XC

  kr 9 122,50
  Kraftig og allsidig bordsag Sterk motor og Constant Speed-funksjon for de beste resultater selv ved svært krevende oppgaver Integrert skyvesleide, bordutvidelse og -forlengelse for tilpasning av bordet til mange forskjellige emnestørrelser Spaltekile som kan senkes uten verktøy, for rask justering for skjulte kutt GTS 10 XC Professional nettdrevet bordsag er allsidig og egner seg svært godt for bruk i verksteder. Kombinasjonen av den sterke motoren og Constant Speed-funksjonen, som regulerer hastigheten uansett belastning, gir de beste resultater selv ved de mest krevende oppgaver. Med integrert skyvesleide, bordutvidelse og -forlengelse for tilpasning av boret til emner med forskjellige størrelser. Spaltekilen kan dessuten senkes uten verktøy, noe som er praktisk når rask justering er nødvendig for skjulte kutt. Dette verktøyet er beregnet for saging av plater til tilpassede dimensjoner, parallelle snitt og skjulte kutt i tre og trekompositt, platematerialer og laminat. Det passer til sagbord og Bosch Click & Clean støvavsugssystem. GTS 10 XC Professional har også funksjoner som dobbel isolering, motorbrems, overbelastningsvern, Soft Start og spindellås.