Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  ROBERT BOSCH A/S

   

   

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Sirkelsagblad Ø140x20 Exp Akku Tre 42T

  kr 943,00
  Expert for Wood-sirkelsagblad gir maksimal levetid for batteridrevne sager. Ekstra tynne hakk og aggressive tannvinkler reduserer friksjon og materialsliping, bruker mindre energi og forenkler sagingen. Bladet er opptil 30 % tynnere enn vanlige Expert-blader, men har likevel enestående levetid. MicroteQ-hardmetalltenner gir høy slitestyrke og overlegen ytelse ved bruk på treverk. Det egner seg perfekt for kapping av alle typer tre og trematerialer. Bladet passer til alle vanlige batteridrevne stikksager og håndholdte sager samt batteridrevne kappsager. Expert for Wood-sirkelsagbladet har MicroteQ-tenner som består av ekstra fine og slitesterke hardmetallkorn produsert internt av Bosch, som sikrer enestående levetid. Bladets anti-rust ProteQtion-belegg reduserer friksjon, hindrer rust og gir en svært solid skjæreytelse.

  Bosch Diamantblad 230mm Best Stone.

  kr 1 952,00
  Best for Stone-diamantkappeskiven gir raske kutt i alle typer stein. De lasersveisede diamantskjæresegmentene med en høyde på 15 mm er slitesterke for raske kutt. Det har fartsstriper som er integrert i diamantsegmentet og reduserer sidefriksjon, noe som muliggjør arbeid ved høy hastighet. I tillegg sikrer skivens optimaliserte diamantmatrise de raskeste resultatene. Bruk skiven til skjæring i alle typer stein.

  BOSCH STØVPOSE FOR GAS 25 A5.

  kr 665,00
  Fleecefilterposen er en reservepose for tørrstøvsuging. Den er fremstilt av fleece og samler enkelt opp og fjerner støv. Den har lengre levetid, bedre ytelse og er sikrere sammenlignet med standardmessige papirposer. Den er beregnet for Bosch-støvsugere. Hvis du bruker en fleecefilterpose, må du passe på at automatisk filterrengjøring (AFC) er slått av for å unngå å skade fleecefilterposen.

  Bosch Støvsuger GAS 25 L SFC.

  kr 4 498,00
  GAS 25 L SFC Professional er Boschs kompakte, nettdrevne mobile våt-/tørrsuger. Den har et halvautomatisk filterrengjøringssystem (SFC) for enkelt vedlikehold. Sugeren er en L-klassifisert støvsuger i samsvar med EU-standarder, noe som sikrer pålitelig brukerbeskyttelse. Den har også en spesielt kompakt design, for enkel transport og lasting. Denne mobile støvsugeren er beregnet for våt- og tørrsuging.