Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Løvblåser

  Løvblåser

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Blåseaggregat BGA 57 m/batteri og lader

  kr 2 890,00
  Batteridrevet blåser for å blåse bort løv, gressavklipp og annet løst smuss fra gårdsplassen, innkjørselen, verandaen og gressplenen. Eller hvorfor ikke blåse bagasjerommet på bilen? Blåseren er utstyrt med rundt lengdejusterbart blåserør og mykt Ergohåndtak med en gassperre. Passer perfekt for mellomstore arealer. Inngår i STIHL AK-System der ett batteri passer alle maskiner.

  Stihl Blåseaggregat BGA 86 Batteri Enhet

  kr 2 890,00
  BGA 86 er en kraftig og komfortabel batterivifte som passer for uformelle og krevende profesjonelle brukere. Det er veldig godt egnet for å fjerne løv, torv eller søppel på lekeplasser eller parkeringsplasser. Sammenlignet med den forrige BGA 85 økes kraften med 40%, og vekten er lettere, noe som er et godt valg. Med rund dyse, mykt håndtak og justerbar blåserør. Valgfrie flate dyser for mer retningsbestemte og sterkere luftstråler. Inneholder ikke batterier og ladere.

  Stihl Blåseaggregat BGA 200 Enhet

  kr 4 990,00
  Behagelig stille, lett og veldig kraftig batteridrevet løvblåser for profesjonelle brukere. Spesielt egnet for bruk i sentrum og lydfølsomme områder. Maskinens spesielle konstruksjon og vinkelen på blåserøret gjør den skånsom mot både håndledd og armer, selv når du bruker styrkefunksjonen. Håndledd og armer er lettet, og du sparer energi. Lengden på blåserøret justeres ved å trykke på en knapp og tilpasses lett til arbeidsoppgavene som skal utføres. For kontinuerlig bruk over lengre tid, anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort (valgfritt tilbehør). Viften festes enkelt på støttesystemet, og du kan raskt bytte til å bruke viften som håndholdt vifte eller å ha den hengende i støttesystemet. Brukes med AP-batterier i AP-beltepose for tilkobling av kabel. Maskinen leveres uten ledning, batteri og lader. For lengre arbeidsøkter anbefales ryggsekkbatteriet AR 3000 eller AR 3000 litiumbatteri.

  Makita LØVBLÅSER MED OPPSUG 2X18V DUB363Z

  kr 3 498,00
  Løvblåser som er lett, kraftig og kompakt. Oppsugsystem med en oppsugpose på hele 50 liter medfølger . Børsteløs motor gir lengre driftstid. To trinns hastighet opp til 7800 rpm. Modellen leveres i pappeske med vacum kit(oppsamler), skulderstropp og 72 mm rund dyse. ZV-modellen leveres uten batteri og lader

  Makita LØVBLÅSER 18V DUB184Z

  kr 1 598,00
  Kompakt og lett 18V løvblåser med børsteløs motor og hastighetsjustering. Z-modell leveres i pappeske uten batterier og lader. Brukes for å blåse bort blader og rusk fra hager og uteområder. Kan også brukes for å blåse snø av bilen på vinteren.

  Stihl Blåseaggregat SHE 71

  kr 1 850,00
  Elektrisk støvsuger og vifte. Svært lavt støynivå. Maskinen er optimal for rommet rundt huset og hjemmet. Leveres som standard med sugesett og en blåser med flat dyse.

  Stihl SH 86 C-E Blåse og sugeagregat

  kr 4 790,00
  Løvblåser. Kombinert vifte og sugeenhet med veldig høy effekt. Optimal for rengjøring av store overflater. Den kan enkelt konverteres fra en vifte til en sugeenhet. Med praktisk STIHL antivibrasjonssystem, STIHL Easy2Start (E), 2-MIX motor og HD2 filter. Leveres med en rund og flat dyse og en 45 liters sugepose.

  Stihl Blåseaggregat BGA 45 m/integrert bat

  kr 1 490,00
  Praktisk batteridrevet løvblåser for rengjøring av mindre områder i ditt eget samfunn. Den lette maskinen veier bare 2,0 kg og kan jobbe stille og effektivt. Utstyrt med rund dyse og integrert batteri med ladeindikator. Batteriet er fulladet på 210/310 minutter (80/100%).

  Stihl Blåseaggregat BR 800 Ink. styre

  kr 9 750,00
  Stihl sitt kraftigste Blåseaggregat, utstyrt med SmartStart, kan startes direkte på siden når viften er på ryggen. Rask justering av blåserøret, STIHL støtsikkert system, ergonomisk utformede brede skulderstropper, midjebelte, brystspenne og tohånds håndtak er detaljer for å forbedre komforten ytterligere. BR 800 C-E kan startes når som helst, og den drivstoffbesparende effekten er veldig god. En tank kan vare i opptil 79 minutter.

  Stihl Blåseaggregat BGA 57 Enhet

  kr 1 790,00
  Med den letthåndterlige løvblåseren BGA 56 i STIHL BatteriSystem COMPACT blåser du gressplenen, gården og innkjørselen ren for løv, gressavfall eller smuss. BGA 56 har et mykt grep, ligger perfekt i hånden og er stille å bruke. Blåserøret justeres enkelt etter kroppslengde slik at du får optimal omsetting av blåsekraften ved bruk.

  Stihl Blåseaggregat BR 600 inkl. styre

  kr 8 290,00
  Ekstremt effektsterkt, ryggbåren løvblåser som er spesialutviklet til profesjonelt bruk. BR 600 med 4-MIX motor møter alle dagens og fremtidens kjente avgasskrav. 4-MIX motoren gir i tillegg til kraftig redusert utslipp av skadelige avgasser også redusert drivstofforbruk. Brede skulderstropper og hoftebelte sammen med STHIL antivibrasjonssystem gir lave vibrasjoner. Et praktisk styre på håndtaket gir topp komfort, samt at det gjør maskinen meget lett å manøvrere. BR 600 er dessuten lett å vedlikeholde.

  Stihl Blåseaggregat BR 700 Inkl. styre

  kr 9 490,00
  Ekstremt effektsterk ryggblåser med trinnløs justering av blåserør og mulighet å justere håndtakets posisjonen helt uten verktøy. Høy blåsekraft, lav vekt. Optimal for rask og behagelig rengjøring av store flater med gress- og hekkklipp, løv eller smuss. Komplett utstyrt for profesjonelt arbeide med blant annet gummiert 2-komponent grep, STIHL antivibrasjonssystem, brede skulderseler, hoftebelte, 4-MIX motor, trinnløst stillbar gassregulering med stoppknapp og bærehåndtak. Ved lange arbeidsøkter med bøyd dyse anbefales styret (ekstra tilbehør).

  Stihl Blåseaggregat BGA 100 Enhet

  kr 4 390,00
  Denne stillegående, lette og effektive batteridrevne blåseren for profesjonelt bruk er særlig egnet for urbane, støyfølsomme omgivelser. Runddyse, mykt grep, tre effektnivåer og en PowerBoost funksjon for maksimal blåsekraft. Brukes med AP-batterier i AP-belteveske med tilkoblingsledning. Ved lengre arbeidsøkter anbefales det ryggbårne AR 3000-batteriet.

  Makita Løvbøåser DUB361Z

  kr 2 400,00