Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  HEKKSAKS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Stihl Hekksaks HLA 66 Batteri Lang SOLO

  kr 3 790,00
  Batteridrevet hekksaks for høye og brede hekker. Konstant knivslag ved belastning, sammenleggbar med en transportlengde på125 cm, justerbar for topp-, side-og bakkeklipping, knivsverdet kan dreies 115°, lang rekkevidde, kniver slipt på begge sider, totallengde 205 cm. Leveres uten batteri og lader.

  Makita HEKKSAKS DUH751Z 18V

  kr 6 612,50
  Batteridrevet hekksaks med antivibrasjon og elektrisk brems. Kutter opp til 23,5mm grener. Klippelengde på 750mm og børsteløs motor(520 watt). Det solide "Samurai» bladet gir optimal klippe styrke og skarphet . Knivene er utformet til å gi bedre gripe evne på grenene, lav friksjon for lengst mulig drift og skarphet. Variabel 3-trinns bryter og gassregulering. Håndtaket kan vinkles i 5 posisjoner for best mulig arbeidsposisjon. Bladet er utstyrt med sikkerhets værn inn mot håndtaket og har beskyttelse i enden. Z-modeller leveres i eske uten batterier og lader.

  Stihl HSA 26 Hekk og Gresstrimmer

  kr 1 498,00
  Trådløst gress og hekksaks for å klippe og vedlikeholde mindre eviggrønne hekker og småbladede dekorative busker opp til 8 mm tykke. Gresskniven egner seg også til å trimme plenkanter inntil terrasser, blomsterbed og husvegger. Ergonomisk gummiert håndtak og skarpe kniver på begge sider sørger for sterkt kutt og lav vibrasjon. Batteriet passer bare til HSA 25 og 26. Leveres standard med: buskkniv/hekk kniv, gresskniv, 10,8V litiumionbatteri, lader og veggmontert bag, ideell for både lagring og transport.

  Stihl HLA 56 Langskaftet Hekksaks

  kr 2 790,00
  Lett batteridrevet langhåndtert hekksaks, som kan brukes til høyere hekker og busker i private hager. Den 45 cm lange kniven kan gradvis justere skjærevinkelen fra -45 til +90 grader. Hekksaksen er veldig stille, kan brukes uten hørselvern og kan enkelt demonteres for å forenkle transport og oppbevaring. Inneholder ikke batterier og ladere. Transportlengden er 115 cm, den totale lengden er 210 cm, og vekten er 3,8 kg. Hvis du vil utvide akselen med 50 cm, kan du kjøpe akselforlengeren HLA som tilbehør.

  Stihl Grensag GTA 26 ink lader/batteri.

  kr 1 890,00
  Det er mange bruksområder for denne batteridrevne grensager. Den er veldig godt egnet for beskjæring av trær og busker, redusering av hageavfall og bearbeiding av tre. GTA 26 er utstyrt med en 1/4 tommers PM3 sagkjede, som kan gi høy skjærekraft, og har sterk kraft på skjæring og sklisikre betjeningshåndtak for å oppnå best ergonomi. Kjeden kan byttes ut uten bruk av verktøy. Det fleksible beskyttelsesdekselet sørger for arbeidssikkerhet. Ladeindikatorskjermen gjør det enkelt å betjene. Det er på tide å lade batteriet. Den leveres med Multioil Bio (50 ml) og en svart / oransje bæreveske med hull for å feste på veggen.

  Stihl Hekksaks HSA 94 R Batteri Solo

  kr 5 990,00
  Kraftig, solid profesjonell hekkeklipper, lav saghastighet, i stand til kraftig skjæring. Hastigheten er jevn selv under hard belastning og sterk beskjæring og tre effektnivåer. Fullt utstyrt med et roterbart multifunksjonshåndtak, med tretrinns justerbar slagfrekvens, dobbelkantet blad, innskrubar skjærbeskyttelse og føringsbeskyttelse. Bruk beltelomme AP med tilkoblingskabel eller bæresystem for batteridrift. Det er ingen tilkoblet kabel når maskinen forlater fabrikken. Kniven er 60 cm lang.

  Stihl Hekksaks HSE 71 700mm

  kr 2 590,00
  Kraftig og praktisk hekksaks med høyt komfortnivå, veldig godt egnet for tykke grener. Maskinen er godt balansert og har et dreibart ergonomisk håndtak med 5 posisjoner for å oppnå best arbeidsstilling under alle forhold. Denne har kutt og sverdbeskyttelse, kabel strekk avlaster, utvider rekkevidden på baksiden av håndtaket, som kan utvides til 45%, og de skarpe knivene med stor tann avstand på 36 mm gjør den til en veldig god hekksaks.

  HEKKSAKS HS 45 600mm

  kr 3 490,00
  Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og fritidseiendommen, med 60 cm skjærelengde. Med STIHL antivibrasjonssystem, ElastoStart, langtids luftfiltersystem, 2-MIX motor, kniver slipt på en side og integrert kuttbeskyttelse.

  Stihl Hekksaks HLA 86 Batteridrevet teleskop SOLO

  kr 4 890,00
  Batteridrevet hekksaks med ekstra stor rekkevidde ved hjelp av teleskopskaftet. Lengden justeres trinnløst uten bruk av verktøy. Hekksaksen er utstyrt med 50 cm lang kniv som er slipt på begge sider. Knivsverdet kan dreies 115 grader. Under transport kan kniven felles helt sammen. En maskin som er ideell for høye, brede eller svært lavtvoksende hekker. Takket være batteridrift er den svært godt egnet for støyfølsomme områder. Totallengde 260–330 cm, transportlengde 180 cm.

  Stihl TS 420 Kappemaskin m/ Diamantblad 350mm

  kr 13 390,00
  Meget kompakt og letthåndterlig kappemaskin på 3,2 kW. Med et innovativt langtids luftfiltersystem og Cyklon filtrering, som gir ekstremt lang levetid på filteret og dermed lange serviceintervaller. Meget lave vibrasjoner og optimal ergonomi som sparer på kreftene. Med STIHL 2-MIX motor som oppfyller verdens strengeste avgasskrav. Kan brukes som håndholdt maskin eller med føringsvogn FW 20. TS 420 har 350 mm kappeskiver og klarer en kuttedybe på inntil 125 mm.

  Stihl Hekksaks HSA 66 Enhet 500mm

  kr 2 500,00
  Praktisk og stille batterihekksaks med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Optimalisert knivkonstruksjon med bred tannavstand og ny dråpeformet knivgeometri som gjør at tennene holder grenene bedre fast og bidrar til et kraftig kutt. En hekksaks som virkelig viser at batterimaskiner ikke behøver å bety mindre skjæreeffekt. Perfekt hjemme i hagen eller på hytta. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Hekksaks HSA 86 Enhet

  kr 3 190,00
  Sterk, stillegående og oppladbar hekksaks med et kraftig Litium-Ion batteri. Optimalisert tannavstand for å kutte tykkere grener. Perfekt for kommersiell bruk i støyfølsomme områder som i parker og tettbebygde strøk. Leveres uten batteri og lader.

  Stihl Hekksaks HSA 56 m/batteri og lader

  kr 2 790,00
  En lett batterihekksaks med svært god skjærekraft for klipping av hekker og busker i hagen. Enkel å bruke. Så stille, at det ikke engang krever noen hørselsvern. Utstyrt med en kniv som skjærer begge veier. Innovativ bladgeometri med dråpeformede greinholdere som holder greinene på plass for kuttekniven. Leveres standard med AK10 batteri og lader AL101.

  Stihl Hekksaks HSE 61 500mm

  kr 1 990,00
  Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 500 watt, for formklipping og tynne grener. Dreiehåndtaket er justerbart i 5 trinn og gir høy arbeidskomfort. Maskinen er utstyrt med integrert kuttbeskyttelse, påskrudd sverdbeskyttelse, rekkeviddeforlenger på håndtaket, kniver slipt på en side, viberasjonsdemper og kabelstrekkavlastning.