Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Høvel, fres, multiverktøy

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Høvel GHO 12V-20 SOLO L-BOXX

  kr 2 997,50
  Den første 12-volts høvelen for profesjonelle, for en ny standard for verktøykontroll Det optimerte balansepunktet sørger for komfortabel og ergonomisk håndtering Børsteløs EC-motor og 12 V-system gir en kompakt verktøydesign Bevegelsesfrihet uten ledning for maksimal brukervennlighet i alle arbeidsstillinger GHO 12V-20 Professional 12 V høvel er den første i sitt slag, og representerer en ny standard når det gjelder verktøykontroll og -føring. Det optimerte balansepunktet sørger for komfortabel og ergonomisk håndtering. Den børsteløse EC-motoren og 12 V-systemet gir en kompakt verktøydesign. Dette, kombinert med bevegelsesfriheten uten ledning, gir maksimal brukervennlighet i alle arbeidsstillinger. Dette verktøyet er beregnet for høvling av tre. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 12 V batterier og ladere (Professional 12V System) og også med støvposene og støvavsugssystemet Bosch Click & Clean. GHO 12V-20 Professional har også et Wood Razor-blad.

  Makita DRT50Z 18V Overfes

  kr 2 650,00
  18V overfres med 6/8mm tange. Maskinen er perfekt for mindre freseoppgaver og har lav vekt. Versjonen leveres uten batteri og lader og tilbehør.

  Makita Høvel DKP181Z

  kr 4 350,00
  LXT BL-MKraftig 18V høvel med 82mm høvelkniv og børsteløs motor. Z-modeller leveres i pappeske uten batterier og lader. Høvler treverk med opptil 3mm dybde.DKP181 er en proffmaskin med samme kraft som en 230V maskin med kabel. Maskinen er utstyr med ADT (Automatic torque drive) som justerer hastigheten etter belastning og sørger for optimal bruk. Den effektive børsteløse motoren gjør at batteriet varer lenge. Det er mulig å velge hvilken side sponutkastet skal være på. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

  Makita LAMELLFRES DPJ180Z 18V

  kr 3 250,00
  Batteridrevet 18V lamellfres med skivediameter på 100mm og en maksimal fresedybde på 20mm. 6 ulike skjæredybder samt en robust frontbeskyttelse i aluminium.

  Bosch Rettsliper GGS 18 V-23 LC SOLO L-BOXX

  kr 3 497,50
  Batteridrevet rettsliper med kraft som en nettdrevet sliper En ny standard for kraft – tilsvarende 1000 W: Sterkere enn vanlige nettdrevne slipemaskiner takket være den kraftfulle børsteløse motoren Svært god kontroll over verktøyet: Med Drop & KickBack Control, brems, og tilbys også i utførelse med PROtection switch (PROtection-bryter) Svært brukervennlig: Med tilkoblingsmulighet og smalt håndtak for enkel håndtering GGS 18V-23 LC og GGS 18V-23 PLC er Boschs lange batteridrevne rettslipere med ytelse som nettdrevne maskiner. Med den kraftige børsteløse motoren er den like sterk som en 1000-watts nettdrevet rettsliper. Den har Drop & KickBack Control og brems. En variant med PROtection-bryter tilbys også. Tilkoblingsmulighet og ekstremt smalt håndtak sørger for perfekt kontroll over verktøyet.

  Bosch Kantfreser GKF 12V-8 SOLO L-BOXX

  kr 2 622,50
  Verdens første 12-volts kantfres for profesjonelle, med unik design for perfekt kontroll Innovative form, lav vekt og ideelt balansepunkt sørger for komfortabel, ergonomisk håndtering Børsteløs motor og 12-voltssystem gir kompakte dimensjoner Batteridrevet for maksimal manøvrerbarhet, komfort og frihet under fresing GKF 12V-8 Professional batteridrevet kantfres er verdens først i 12 V-kategorien for profesjonelle, og har en unik design for perfekt kontroll. Den innovative formen, lav vekt og ideelt balansepunkt sørger for komfortabel, ergonomisk håndtering. Den børsteløse motoren og et 12-voltssystem gjør kantfresen kompakt. Den er batteridrevet for maksimal manøvrerbarhet, brukervennlighet og frihet under fresing. Dette verktøyet er beregnet for kantfresing i tre og plast. Den kan brukes med alle Bosch Professional 12V-batterier og -ladere (Professional 12V System). GKF 12V-8 Professional har også funksjoner som rask makro-dybdejustering, finjustering, låsbar kuttedybde og spindellås.

  Bosch Høvel GHO 18V L-boxx SOLO.

  kr 2 747,50
  Imponerende kraft uten ledning i 18 V-kategorien Arbeidet går raskt unna, uten avbrudd, med trinnløs innstilling av kuttedybden inntil 1,6 mm Med svært skarpe, slitesterke vendbare blad i hardmetall for nøyaktig overflatebearbeiding av høy kvalitet Lav vekt for enkel og komfortabel håndtering GHO 18V-LI Professional batteridrevet høvel har krefter som imponerer i 18 V-kategorien. Den har trinnløs innstilling av kuttedybden inntil 1,6 mm, noe som gir mulighet til rask fremdrift i arbeidet, uten avbrudd. Høvelen har svært skarpe, slitesterke vendbare blad i hardmetall, som gir nøyaktige resultater og overflatebearbeiding av høy kvalitet. Lav vekt for enkel, komfortabel håndtering. Dette verktøyet er beregnet for høvling av tre. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Flexible Power System), og med Bosch Click & Clean-støvavsugssystemet. GHO 18V-LI Professional har også funksjoner som dobbelt sponavsug, li-ion-teknologi og Speed Selection.