Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Elverktøy tilbehør

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Makita Sirkelsagblad Efficut 150x20x48T

  kr 990,00
  Efficut sirkelsagblad til metall, 150mm diameter, 20mm senterhull, 48 sagtenner. Brukes til saging i metall og rustfritt. Efficut sirkelsagblader er utviklet spesielt for sirkelsager på batteri, og effektiviteten til sagbladene gjør at batteriet varer lenger. Dette sagbladet har sagtenner i keramisk metall for lang levetid. Tennene er kun 1,1mm brede som gir meget effektive kutt, tannen er buet for å effektivt transportere bort spon, og sagtenne er vinklet på begge sider for å gi stabile og rette kutt.

  Makita Sirkelsagblad Efficut 150x20x33T

  kr 890,00
  Efficut sirkelsagblad til metall, 150mm diameter, 20mm senterhull, 33 sagtenner. Brukes til saging i metall. Efficut sirkelsagblader er utviklet spesielt for sirkelsager på batteri, og effektiviteten til sagbladene gjør at batteriet varer lenger. Dette sagbladet har sagtenner i keramisk metall for lang levetid. Tennene er kun 1,1mm brede som gir meget effektive kutt, tannen er buet for å effektivt transportere bort spon, og sagtenne er vinklet på begge sider for å gi stabile og rette kutt.

  Makita Sirkelsagblad Efficut 136x20x45T

  kr 990,00
  Efficut sirkelsagblad til metall, 136mm diameter, 20mm senterhull, 45 sagtenner. Brukes til saging i metall og rustfritt. Efficut sirkelsagblader er utviklet spesielt for sirkelsager på batteri, og effektiviteten til sagbladene gjør at batteriet varer lenger. Dette sagbladet har sagtenner i keramisk metall for lang levetid. Tennene er kun 1,1mm brede som gir meget effektive kutt, tannen er buet for å effektivt transportere bort spon, og sagtenne er vinklet på begge sider for å gi stabile og rette kutt.

  Makita Sirkelsagblad Efficut 136x20x30T

  kr 890,00
  Efficut sirkelsagblad til metall, 136mm diameter, 20mm senterhull, 30 sagtenner. Brukes til saging i metall. Efficut sirkelsagblader er utviklet spesielt for sirkelsager på batteri, og effektiviteten til sagbladene gjør at batteriet varer lenger. Dette sagbladet har sagtenner i keramisk metall for lang levetid. Tennene er kun 1,1mm brede som gir meget effektive kutt, tannen er buet for å effektivt transportere bort spon, og sagtenne er vinklet på begge sider for å gi stabile og rette kutt.

  Wiha Bitssett slagtrekker XL-selector

  kr 349,00
  Bits som også kan benyttes på slagskrutrekkere. Vid bitsköp var det tidigare inte självklart vilka bits som passade till vad. Tack vare Wiha behöver man inte längre fundera över vilken maskin som ska användas, skruvförbandet och det stora urvalet av olika bits. Det revolutionära bitskonceptet från Wiha innebär att det bara är skruvformen som är avgörande när rätt bits ska väljas.Y-bits passar därför perfekt till skruvning av Y-formade skruvar med en vinkel som inte är 90° mellan gänga och skruvhuvud. Tack vare den patenterade, förlängda torsionszonen passar bitset även till Impact- och slagskruvdragare och garanterar en livslängd som är 120 x längre än Wiha standardbits. Dessutom hittar man de färgade bitsen snabbt och enkelt och tack vare färgskiktet syns de också bra i mörker med UV-ljus. Detta minskar antalet borttappade bits och inköpskostnaderna blir lägre.

  Hullsagholder ProFit 32-210mm

  kr 589,00
  Store fordeler ved bruk av "Drill & Drop"-systemet, som gjør att du kan bruke 2 hullsager når du skal utvide et hull.

  Bosch Fresesett HM Mixed 8mm A15

  kr 1 207,44
  Sett med diverse fresejern, 15 deler Fresejernsettet gir nøyaktige kutt på en rekke bruksområder for alle som arbeider med tre. Hardmetallskjærekantene på fresene sikrer lang levetid Det brede utvalget av skjæregeometrier kan brukes på en rekke profiler i mange ulike materialer Produsert iht. sikkerhetsstandardene i DIN EN-847

  Milwaukee Bajonettsagblad Wrecker 25 pk

  kr 898,00
  Sterk og nøyaktig: Ekstra tykt 1,60 mm blad. Bimetall konstruksjon: Lang levetid og suveren ytelse. Tanngeometri: Forsterkede tannspisser og den store tanndybden fjerner mer materiale pr slag og gir derfor raskere kutt. Bladform: Rett – 25 mm bladhøyde langs hele bladet sikrer nøyaktige 90° kutt. Passer spesielt til kutting av metallrør der nøyaktighet er viktig.

  Bosch Sirkelsagblad 216x30 48T Accu Tre Std

  kr 668,22
  Standard for Wood-sirkelsagblad gir maksimal levetid for batteridrevne sager. Ekstra tynne hakk reduserer friksjon og materialfjerning, bruker mindre energi og forenkler sagingen Hardmetalltenner av høy kvalitet gir pålitelige resultater. Aggressive tannvinkler gir jevne og nøyaktige kutt. Det egner seg for skjæring i alle typer tre og trematerialer. Bladet passer til alle vanlige batteridrevne kapp- og gjæringssager. Standard for Wood-sirkelsagbladet gir pålitelige kutteresultater takket være hardmetalltenner av beste kvalitet. Ekspansjonsspor reduserer støy og varmeutvikling merkbart under arbeidet.

  BOSCH KOPPBØRSTE X-LOCK BØLGET INOX 0,5X75MM

  kr 333,68
  X-LOCK Heavy for Inox-koppbørster, vridd tråd X-LOCK Heavy for Inox-koppbørste med vridd tråd rengjør med en enestående effektivitet Vridd ståltråd for krevende rengjøringsoppgaver på mellomstore til store overflater Perfekt til fjerning av kraftig rust, maling eller lakk på rustfritt stål, aluminium og jernfrie metalloverflater. Produktdetaljer X-LOCK Heavy for Inox-koppbørste med vridd tråd rengjør med en enestående effektivitet. Den er utstyrt med vridd ståltråd for krevende rengjøringsoppgaver som fjerning av kraftig rust, maling eller lakk på mellomstore til store overflater. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte børstene takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KAPPESKIVE X-LOCK EFMI 125X22,2X1,0MM

  kr 30,10
  X-LOCK Expert for Inox and Metal skjæreskiver Expert for Inox and Metal-skjæreskiven har kraftig skjæreytelse med maksimal sikkerhet Førsteklasses skive av aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer for å redusere varmen ved skjæring Uten jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer Nøyaktig produsert glassfibernett sikrer høy stabilitet og sikkerhet ved skjæring. Produktdetaljer X-LOCK Expert for Inox and Metal-skjæreskiven har kraftig skjæring ytelse i rustfritt stål og metall med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger for å redusere varmen som genereres ved kutting. Dette gir overflateresultater av god kvalitet og sikrer lang levetid på skiven. Skiven har heller ikke jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer. Det nøyaktig produserte glassfibernettet sikrer maksimal arbeidssikkerhet. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KAPPESKIVE XL MULTICONSTR 125X1,0X22,2MM

  kr 29,24
  Produktdetaljer X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skiver. De er laget av en spesiell blanding av slipende materiale som gjør at de kan brukes på ulike materialer. I tillegg gir den tynne skiven enkel og rask skjæring med lite bruk av makt, produserer mindre støy og støv, og hindrer blå misfarging eller kantformasjon. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KOPPBØRSTE X-LOCK BØLGET MESS G 0,3X75MM

  kr 186,62
  X-LOCK Clean for Metal-koppbørster, krympet tråd, kobberbelagt X-LOCK Clean for Metal-koppbørster med kobberbelagt, krympet tråd gir en ekstra fin overflatefinish Utstyrt med kobberbelagt, krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver Godt egnet til rengjøringsarbeid som fjerning av belegg og maling Kobberbelegget forhindrer korrosjon. Produktdetaljer X-LOCK Clean for Metal-koppbørsten med kobberbelagt, krympet tråd gir en ekstra fin overflatefinish. Børsten med kobberbelagt, krympet tråd egner seg til lett til middels rengjøringsarbeid på mellomstore til store metalloverflater og ikke-jernholdige overflater, for eksempel fjerning av belegg, rust og maling. De kobberbelagte trådene på børsten gir beskyttelse mot korrosjon. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte børstene takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  Bosch Diamantblad X-Lock Best Ceramic 125MM

  kr 399,04
  X-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantkappeskiverX-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantskjæreskiven gir ekstra rene skjær i porselenTurbokant for fine resultater i alle typer hard keramikkOptimalisert diamantmatrise gir flisefrie kutt. ProduktdetaljerX-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantskjæreskiven gir ekstra rene skjær i porselen. Turbokanten er utformet for å oppnå gode resultater i alle typer hard keramikk, mens den optimaliserte diamantmatrisen gir flisefrie kutt. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere.Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.