Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidstøy

  Arbeidstøy

  Når du skal kjøpe arbeidstøy, stilles det ekstra krav til kvalitet. Det er mye å ta hensyn til ut fra hva det skal brukes til. Det er viktig å tenke på hvilke funksjoner som er viktigst for deg. Kanskje vil du at arbeidstøyet ditt skal være slitesterkt, eller kanskje må det kunne tåle mye vann. Alt vårt arbeidstøy er produsert av materialer med slitesterk kvalitet, slik at du kan være trygg på at det holder i all slags vær og alle slags miljøer.

  Arbeidstøy i Oslo

  Vår butikk har et av de beste utvalgene av arbeidstøy i Oslo. Vi er lokalisert i Nils Hansens Vei 2A, og her kan du få hjelp og veiledning av våre medardeidere for å kunne velge det arbeidstøyet som passer ditt formål. Vi hjelper deg å finne riktig bekledning.

  Arbeidstøy på nett

  Vi har også et stort utvalg av arbeidstøy i nettbutikken vår. Det er av høy kvalitet og laget av de beste materialer. Du finner alt fra yttertøy, undertøy, refleksklær og tilbehør som hylsterlommer, verktøyetuier og mye mer. Uansett om du er ute etter en ny genser, bukse eller hele arbeidsuniformen til ditt personale, så har vi alt du trenger.

  Om du vil ha arbeidstøy med høy kvalitet, kan du ta en titt i vårt store utvalg, enten i vår butikk i Oslo eller her i nettbutikken.

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS TSKJORTE 37.5 2598 LGRÅ

  kr 373,75
  Funksjonell T-skjorte laget av vaffelmønstret 37.5®-polyester, materiale som gir førsteklasses ventilasjon, fukttransport og komfort under varme forhold. Designet for daglig bruk.

  GJØVIK T-SKJORTE GUL/SVART EN 20471 KL. 3

  kr 821,25
  Fluoriserende t-skjorte med refleks på mage og ermer. Kvalitet: 75% polyester/25% bomull, 195 g/m². EN ISO 20471 klasse 3. OBS! Størrelse S klasse 2 OBS! Vask: 40°C.

  T-SKJORTE 2519 LYS GRØNN SNICKERS WORKWEAR

  kr 548,75
  Komfortabel og fleksibel t-skjorte utviklet for å være komfortabel under alle forhold. 37.5® -teknologien holder deg sval og tørr under intenst arbeid og i varmt klima ved å lede fukt bort fra kroppen.

  POLO 2724 MGRÅ SNICKERS

  kr 448,75
  Opplev topp arbeidskomfort selv ved intens jobbing under varme forhold. Denne funksjonelle poloskjorten er laget av vaffelmønstret 37.5®-materiale som gir optimal ventilasjon, avkjøling og fukttransport.

  SNICKERS TSKJORTE 2-PAK 2529 SORT

  kr 436,25
  T-skjorter i sort i svært myk og elastisk bomull med elastan. Designet for hverdagsbruk og topp arbeidskomfort. 2-pakning.

  SNICKERS TSKJORTE 2-PAK 2529 HVIT

  kr 436,25
  T-skjorter i hvit i svært myk og elastisk bomull med elastan. Designet for hverdagsbruk og topp arbeidskomfort. 2-pakning.

  Workhand Impact Hanske Lær AP622-10

  kr 186,25
  Sterke impact hansker for industriklatrere. Former seg etter hånden og beskytter der det trengs.