Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Arbeidssko

  Arbeidssko, vernesko - kjært barn har mange navn. Det som er viktig er at du tar vare på føttene når du er ute i arbeid og unngår skader. Hva er riktige arbeidssko? Det kommer an på formålet. Vi fører vernesko som beskytter mot støt og skarpe gjenstander, og vi har sko primært utformet for komfort og støtte til føttene. Vi tilbyr også ulikt tilbehør, som skosåler, skokrem, sokker og mye mer. 

  Arbeidssko vinter

  Når du er ute og arbeider om vinteren kreves det litt mer av skoene dine. De må være vanntette og tåle mye kulde i de tøffeste miljøene. Videre er det viktig at sålene har godt grep på underlaget. Vi tilbyr også varme ullsokker i god kvalitet, samt impregneringsspray som gir ekstra god beskyttelse mot fukt.

  Arbeidssko for herre og dame

  Arbeidssko for herre og dame har ofte ulik utforming. I vår butikk fører vi derfor et utvalg av fottøy som er ergonomisk designet for best mulig passform. Kanskje du også foretrekker at skoene har et mer sporty utseende? Ta en titt og se hva vi kan tilby. Se vårt store utvalg av arbeidssko og tilbehør for å finne din favoritt med riktig utforming for riktig bruksområde og værforhold.

  Les Mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS VERNESKO OASIS SG61006

  kr 2 498,75
  SOLID GEAR Oasis skaper et overlegent kompromiss mellom letthet og demping. Dette resultatet kommer av overdel i mikrofiber med TPU forsterkninger og PU mellomsåle med god demping. I tillegg har denne skoen godt grep takket være mønsteret på undersålen. Vi bruker BOA® lukkesystem for enkel lukking. Oasis sørger for en lignende passform som en sporty sko. Sikkerhetsstandard: EN ISO 20345:2011 S3. ESD funksjon ihht BS EN 61340-4-3:2002.

  SÅLE JALAS HØY FOTBUE

  kr 858,75
  God såle for de med lav fotbue. Dobbelt støtdempning. ESD godkjent. Klippbar i to størrelser.

  VERNESKO ALBA&N GAUSTA

  kr 463,75
  Vernesko i lær og tekstil med 3D funksjons fôr som gir god ventilasjon. Vernetå og spikertrampsåle i stål. Anatomisk og antistatisk innersåle. Oljebestandig yttersåle i to-komponent PU/PU med ekstra tå-forsterker. Farge: Sort med hvite detaljer. Sertifisering: ISO 20345:2011 S3 SRC.

  VERNESKO HYDRA GTX SG80006 S3

  kr 2 998,75
  SOLID GEAR Hydra GTX er en teknisk vernesko som forener moderne design med det ypperste av materialer for å få en vanntett og slitesterk sko med sporty look. Vanntett og pustende GORE-TEX® holder føttene varme og komfortable, mens yttersålen Vibram® og CORDURA®-ripstop beskytter godt og gjør den robust. Det unike låsesystemet Boa® Fit System, som fordeler presset jevnt over foten, gir en hanskelignende passform.

  SOF SOLE ARCH

  kr 600,00
  En behagelig såle for den som ønsker ekstra god demping ved hælpartiet.

  VIKING ANACONDA 4X4 BOA GTX NAVY/ORANGE

  kr 2 186,25
  Anaconda 4x4 Boa GTX – en slitesterk og komfortabel tursko. Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler å bli brukt under tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet. GORE-TEX-membranen gir vanntett beskyttelse. Skoen har selvjusterende innleggssålen og en støtabsorberende EVA mellomsålen. Anaconda 4x4 Boa har et svært godt grep med den robuste, grovmønstrede UGC®-sålen i naturgummi.

  ATLAS XP 205 S1P VERNEJOGGESKO

  kr 2 520,00
  Beskyttelse: Vernetå i stål og XP spikertrampsåle i thermoplastisk laminat. Materialer: Microfiber med karbonfiberforsterket tåbeskyttelse. Innerfôr: Aktiv-X funksjonsfôr for god ventilasjon og fukttransport. Yttersåle: Myk og stabil yttersåle i PU/MPU. 3D dempingssystem. Vekt pr sko i str 42: 550 g. Farge: svart/blå. EN 20345.

  VERNESKO ALBA&N HEIDAL S1P

  kr 1 076,25
  Vernesko i semsket lær og tekstil 3-D funksjonsfôr som gir god ventilasjon og transport av fuktighet. Vernetå i kompositt og spikertrampsåle i Kevlar. Metallfri. Anatomisk og antistatisk innersåle. Mellomsåle og yttersåle i 3-farget PU/PU/TPU.

  VERNESKO SG80119 HAZE MOON

  kr 2 498,75
  Haze Moon er neste generasjons atlestisk vernesko fra Solid Gear. En unik EVA mellomsåle tar komfort til et nytt nivå, aldri før har en vernesko vært så lik en joggesko. Den sømløse overdelen i StarKnit gir en fantastisk pusteevne, passform og fleksibilitet. Haze er EDS avledende i henhold til DIN EN 61340.

  VERNESKO SG77002 CYCLONE SNICKERS SOLID GEAR

  kr 3 623,75
  Cyclone GTX fra Solid Gear fortsetter å sette lista for vernesko ved å utnytte innovative teknologier som aldri har vært sett tidligere. Skoen tilbyr 360° pusteevne og vanntetthet ved å bruke Gore-Tex® Surround® teknologi sammen med sikkerhetsklassifikasjon S3. En unik "wrap-tongue-løsning" tar passform til et nytt nivå og gir deg en hanske-lignende følelse som du aldri før har opplevd. Solid Gear har sammen med Gore-Tex® produsert et unikt produkt, som ligger langt foran alle andre vanntette vernesko på markedet. Opplev Cyclone GTX fra Solid Gear og trå inn i fremtiden innen vernesko.

  JALAS ZENIT EASYROLL VERNESTØVLETT

  kr 3 287,50
  Pelsfôret vernestøvlett med Boa lås og snølås. Aluminium vernetå og plasmabehandlet tekstil spikertrampsåle. Støvelen har et meget godt grep og en svært god passform. Dette er en meget varm og behagelig støvlett med ekstra god støtdemping (Ergothan).

  JALAS VERNESKO ZENIT EVO EASYROLL S1P

  kr 2 338,75
  Lett og pustende vernesko med BOA lukking. Aluminium vernetå og spikertrampsåle i tekstil. Mellomsåle i PU og slitesåle i RPU.

  ANKELSOKK NATIONAL SORT 3PK

  kr 123,75
  Enkle og gode 3 pk ankelsokker i fargen sort. Kommer i str 36-38, 39-41, 42-44, og 45-48.

  VERNESKO ATLAS FLASH 1305 S1P ESD SRC GRÅ/SORT

  kr 1 962,50
  Vernesko i temperaturregulerende MESH-tekstil. Karbonforsterket tå-parti. Vernetå i aluminium og spikertrampsåle i Kevlar tekstil. AKTIV-X funksjonsfôr. Mellom- og yttersåle i MPU® INNOFLEX system gir ekstra god demping og friksjon mot underlaget.

  VERNESANDAL SG61003 ATLANTIC S1P SG

  kr 1 998,75
  Solid Gear Atlantic, der slitestyrke møter lettvekt, fleksibilitet og komfort. Introduserer støpt polyurethane-teknologi i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle i gummi, resulterer i en svært lett og slitesterk vernesko. Glatt design uten unødvendige sømmerfor en stilren finish. Både vernetupp og spikertrampbeskyttelse er metallfri. BOA®-lukkemekanisme sørger for at skoen er lett å ta av og på, samtidig som den gir perfekt passform. Skoen er ESD avledende i henhold til DIN EN 61340.

  VERNESKO SG61001 OCEAN S1P SOLID GEAR

  kr 1 998,75
  Solid Gear Ocean, der slitestyrke møter lettvekt, komfort og fleksibilitet. Introduserer støpt polyrethane-teknologi i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle i gummi, resulterer i en svært lett og slitesterk vernesko. Overdelen har en skallfunksjon skaper en slitesterk og glatt overflate uten unødvendige sømmer. Både vernetupp og spikertrampbeskyttelse er metallfri. BOA®-lukkemekanisme sørger for at skoen er lett å ta av og på, samtidig som den gir perfekt passform. Skoen er ESD-avledende i henhold til DIN EN 61340.

  SÅLE SPORT

  kr 150,00
  Med moderat dempende effekt

  SÅLE GEL

  kr 398,75
  3D-gelsålen fra Sidas er laget av antibakterielle materialer av høy kvalitet, og er pustende for en komfortabel og støttende bruk hele dagen. Et stabiliserende skall holder en gelepute i framdelen av foten og også i hælen. Multifunksjonell bruk betyr at du kan nyte støtten og komforten til disse innersålene hele dagen, uansett hva du gjør.

  SNICKERS VERNESKOLETT PHOENIX SG80007 S3

  kr 3 623,75
  Phoenix GTX er en teknisk vernesko som integrerer moderne design med de beste materialer. Kombinasjonen av Vibram yttersåle med lett og sterkt Cordura Rip-Stop tekstil gir et sporty utseende. Supplert med vanntett og pustende GORE-TEX® membran og det unike Boa lukkesystem, er dette produktet det beste valget.

  VERNESKO SG80115 S1P ESD 42

  kr 2 123,75

  JALAS VERNESKO J1618 S-SPORT

  kr 2 356,25
  En smidigere og mer strømlinjeformet form som passer for aktivt arbeid, uten at det går på bekostning av hverken kvalitet eller sikkerhet. Ingen sømmer i overdelen åpner for en mer stilren design med bedre slitestyrke og lengre holdbarhet. Kvalitets forsterkning med et tynt lag polyuretan (CPU). Mykt og fleksibelt lettvektsmateriale i tå og hæl for god støtdemping Skoen veier lite, er vannavvisende, har oljebestanding yttersåle og har antistatiske egenskaper.

  SNICKERS VENT PLASMA SG76003

  kr 2 998,75
  Vent er en pustende og lett vernesko. Ved å bruke den revolusjonerende INFINITY E-TPU teknologien gir mellomsålen deg god demping og komfort. Desto mer energi du gir, jo mer får du tilbake. TPU forsterkninger dekker pustende mesh for overlegen passform og beskyttelse. Nano tåhette er 40 % sterkere enn glassfiber samt lettere og tynnere enn annen ikke-metallisk tåhetter. PU-skum teknologien gir den beste komforten. Anti-skli klasse SRC sikrer godt feste på flere typer overflater. Solid Gear Vent er ESD avledende i henhold til DIN EN 61340.

  SNICKERS REVOLUTION INFINITY SG76001

  kr 2 748,75
  REVOLUTION INFINITY fra Solid Gear er akkurat det: en revolusjon innen vernesko. God demping har så langt vært umulig i vernesko, men Solid Gear ETPU har endelig gjort det mulig. Overdel i Cordura og stretch gir god ventilasjon, passform og fleksibilitet. NANO teknikk gjør vernetuppen 40% sterkere enn glassfiber, er lettere enn andre materialer og tynnere enn andre ikke-metalliske vernetupper.

  SNICKERS VERNESKO GRIFFIN SG73001 S3

  kr 2 248,75
  Griffin tilhører neste generasjons vernesko med den siste teknologien som gir en unik kombinasjon av langvarig, lette og super komfortable sko. Den nye oljebestandige og anti-skli TPU yttersålen fra VIBRAM er spesielt utviklet for å gi utmerket grep på is og snø, selv ved veldig lave temperaturer. Vårt TECH lær i kombinasjon med Cordura Rip-Stop gjør skoen vannavstøtende og pustende. Vår fiberglass vernetupp er lettere og sikrere enn tradisjonelle vernetupper, Flerlags teknologi gir et sporty design og gir ekstra plass på innsiden. Vår nye kompositt spikertramp er lettere, tynnere og sterkere enn tidligere noe som gir bedre komfort og mer fleksible sko.

  VERNESANDAL ATLAS SL465 XP S1P

  kr 1 956,25
  Vernesandal i spesialbehandlet microfiber med borrelås. Vernetå i aluminium og XP spikertrampsåle i tekstil. CLIMA-STREAM funksjonsfôr gir bedre ventilasjon og transporterer fuktighet. Ekstra myk og fleksibel yttersåle i MPU. Str: 36 - 49 Vekt pr par str 42: 1150g EN ISO 20345:2011 S1P ESD SRC

  TURSOKK 3 PK LYS GRÅ/KOKS

  kr 281,25
  Meget behagelig tursokk 3 pk. med 40% ullfrotte i sålen Forsterket hæl

  FJELLSOKK 3 PK GRÅ/KOKSGRÅ

  kr 360,00
  Meget behagelig fjellsokk med forsterket hæl 3 pk.

  SÅLE FILT

  kr 45,75

  Snickers SOKK 9219 2PK CAMO

  Camo sokker med god passform, funksjonelle egenskaper og kult design. Gir utmerket arbeidskomfort.